Een vertraagde economische hypotheek is gemakkelijker

Na de maatregelen van vorig jaar op 12.17 lijkt het erop dat de vastgoedproblemen niet minder lijken te zijn. Het is een enorme klap voor consumenten die hun huis willen hebben terwijl de waarde van het huis snel oploopt. Het is niet eenvoudig om geld te verzamelen om mijn huis te kopen terwijl je een basisleven hebt met het salaris dat je krijgt van je werk. Zelfs als je minstens 20 jaar aan het geld besteedt, is het moeilijk om een ​​appartement in Seoul en het grootstedelijk gebied te kopen.

Het kan niet moeilijker zijn om te doen wanneer de regelgeving inzake leningen is versterkt vanwege de stagnerende economie. Als we rekening houden met hypotheekleningen, vooral in een gereguleerde regio zoals speculatieve oververhitte gebieden of gecoördineerde gebieden, moeten we de graad van hypotheek controleren via bankbiljetten en de richting bepalen van het gebruik van extra fondsen als we ons niet kunnen veroorloven om te betalen, en we zullen de basislijnen en verschillen hierover opruimen.

Als u een huis in een gereguleerd gebied bekijkt, is het 폰테크 belangrijk om eerst de beschikbare LTV-limieten te bepalen. Als het een algemene regio is, kan het LTV70% op de eerste plaats helpen, maar omdat het speculatieve oververhitte district 40% heeft en het gecoördineerde gebied 50% heeft, zal het bedrag dat beschikbaar is voor financiële instrumenten via de eerste financiering worden verminderd. En als je meer dan 900 miljoen appartementen hebt, is 20% minder dan 1,5 miljard, dan heb je geen hulp bij de financiële sector. Hoewel het in de beginjaren geconcentreerd was rond de Metropolitan Area, wordt verwacht dat het nu moeilijk zal zijn om het gebied te vermijden, omdat het landelijk wordt uitgebreid.

Het is niet gemakkelijk om te anticiperen op de volgende maatregelen, maar ik verwacht voorzichtig dat het een relatief schone regio is en een minder verspreide regio in Gangwon. Aangezien het bedrag dat door het eigen vermogen kan worden gedekt beperkt is, moet er een extra financiering worden overwogen en moet de achtergestelde lening worden gebruikt in vergelijking met de limieten en rentetarieven op basis van het vereiste bedrag, omdat deze niet onder de regelgeving vallen. Afhankelijk van het gebruik, wordt de LTV-limiet anders toegepast en kan deze grotendeels worden verdeeld in living stability-fondsen en bedrijfsfondsen.

Het levensstabilisatiefonds kan worden toegekend tot LTV85%, met bedrijfsfondsen die tot LTV95% van de totale kosten van toepassing zijn. Zelfs als u niet langer een bedrijf hebt, kunt u de uitvoering ervan uitvoeren op voorwaarde dat u een exploitant uitgeeft en slechts drie maanden zonder bedrijfsinkomensaangifte hebt, dus als u een groot fonds hebt, moet u overwegen. Bovendien is het tijd voor een grotere beperking van de leningen om de inkomens en kredietwaardigheid van de aanvragers te negeren. Het is ook nodig om DTI en DSR te vergelijken en financiële bedrijven te selecteren om het maximale bedrag te beoordelen.

Als je alleen maar aan de eerste financiële instelling houdt, moet je overwegen om de twee financiële instellingen, effectenbedrijven en spaarbanken te overwegen, omdat de overtollige LTV-kosten in contanten worden ingevuld. In bankbiljetten kan het worden toegepast tegen de screening als de verhuurcapaciteitstoets (DSR) op een versterkt moment in schuldenlast is.Hoewel effectenbedrijven of verzekeraars de rentevoet niet kunnen volgen, die wordt gevormd door 2 tot 3 procent, in omstandigheden waarin de investeringsbronnen sterk dalen, zijn er rentevoeten op een vergelijkbaar niveau van 3 tot 7 procent en de criteria voor het zien van DSR en DTI worden ook flexibel toegepast.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다