een gemakkelijke marketing

Op 11 november, voorafgaand aan de Nationale Conferentie van Volkspartij, kwam Yoon Seok-yeol Marketing opnieuw op de markt. De kandidaten die de verkiezingen hebben gehouden, benadrukten hun contacten met de leidende presidentskandidaat Yoon en onthulden hun ambitie om hem te winnen door hem te introduceren.

Voormalig floor leader Ju Ho-young, een medewerker van de stichting, benadrukte de banden met Yoon. Op de vraag waarom Yoon zei dat hij de sterke intentie had om met de macht van het publiek te werken, zei hij op 14 april op de MBC-radio “Kim Jong-bae’s blik te concentreren”, en zei hij: “Ik heb lang in Daegu gewerkt en jaren in hetzelfde appartement gewoond.” “Ik heb deze vrienden en ik heb ze samen verteld over wat ik heb bevestigd via verschillende indirecte kanalen.”

“Het belangrijkste bij de presidentsverkiezingen van volgend jaar is de eenwording van de oppositiekandidaat”, zei hij. “Als dat nodig is, zal ik de vertegenwoordiger van de Nationale Partij van de Volkspartij Ahn Cheol-soo en de voormalige president Yoon snel ontmoeten.”

Rep. Kim Uong-hyang heeft ook zijn connectie met Yoon onthuld, die zijn senior officier van justitie was. Hij verscheen op 4 juli op de CBS-radio ‘News Show van Kim Hyun-jung’ en zei: “De virtuele rol is persoonlijk, en ik ben het dichtst bij de kandidaten die er zijn,” en “Ik ben de laatste die ik ooit heb gezien op de dag dat ik 백링크 ontslag neem als officier van justitie.””Het spijt me, ik heb gehoord dat ik het niet heb gedaan en ik ben niet het moment om me zorgen te maken over mij, maak je geen zorgen om de president.”

In het bijzonder benadrukte Kim de neiging tot gelijkenis met Yoon. In een interview met de Aziatische economie op 7 juli zei hij: “Het beste doel om Yoon Seok-yeol in de macht van het publiek te krijgen, is om Kim Ung te zijn,” en “(mensen) weten dat Kim Un de partijleider is.””Ik heb veel stemmen gehad zoals Yoon, en ook in de hervorming van de Aanklager,” legde hij uit, “ik weet dat ik het niet ten minste tegen Yoon zal doen.”

Toen hij op 13 september in een vergadering met verslaggevers sprak over de politieke neutraliteit van Yoon, zei hij: “Ik denk dat hij de politiek heeft verdrongen, dat het volledig de schuld is van het regime van Moon Jae-in, dat de ambitie, politieke intenties en hebzucht van Yoon Seok-yeol niet meer dan 1 procent was.” Hij verdedigde hem en zei: “Ik heb hem uiteindelijk weggegooid.”

Lee Joon-suk, voormalig topvoorzitter van de commissie, zei op 12 december in een interview met de Aziatische economie: “Vorige week hebben we contact opgenomen met de voormalige president Yoon en bevestigde hij dat hij een zeer nauwe man was.”

Hij was ervan overtuigd dat als hij de partijvoorzitter werd, hij een ontmoeting met voormalig president Yun zou kunnen hebben. Lee zei: “Als ik partijvoorzitter word, is er geen reden waarom Yoon me niet zal ontmoeten.” (Als ik partijvoorzitter word), en ik zei dat ik meteen met Yoon zou praten. “

Kim Eun-hye, die op 14 augustus een officiële verklaring aflegde voor de verkiezingen, onthulde een negatieve positie in de ‘Yon Seok-yeol Marketing’ van de kandidaten van de partij. Hij zei tijdens een persconferentie voor het presidentiële kantoor: “We hebben het over de toekomst, alleen de woorden van iemand die nog geen politieke deelname heeft verklaard,” en voegde eraan toe: “Het is goed geïnitieerd en goed voor integratie, maar er is een goede volgorde voor alles.”

“Het is een oude politiek die ik nodig heb om een ​​voordelige en gunstige integratie te hebben omdat ik persoonlijk verbonden ben”, zei hij. “Verandering, innovatie, beleidsconcurrentie en visieconcurrentie zijn de prioriteiten.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다