Politiker uppmanar strikt straff

Under en briefing vid nationalförsamlingen sa en talesman för Demokratiska partiet: “Förövaren som begick sexuella trakasserier i bilen på vägen tillbaka efter att ha fått en underordnad delta i en middagsfest skrattade åt offret och sa:” Om du vill rapportera det, gör det.’ det var inte ett straff och en snabb separations åtgärd, men en absurd förlikning till ‘något du bara kan uppleva en gång i ditt liv’ eller “kan du göra något som aldrig har gjort förut?” han kritiserades.
“Jag hoppas att militären omedelbart kommer att inrätta ett gemensamt utredningshuvudkontor för det militära åtalet och militärpolisen för att utreda utan brist.” Han tillade: “Vi måste noggrant undersöka förövarna, de som försökte dölja, och vad som hände i den enhet som flyttat ut, så att alla berörda parter på lämpligt sätt straffas. göra ”, sa han.
Taleskvinna för rättvisepartiet Oh Hyun-joo sa, “Mer än någonting annat uttrycker vi vår medkänsla för den avlidnes tragiska död, som var tvungen att klaga på sin orättvisa. Vi ber för den avlidnes välbefinnande. ”” En liknande händelse inträffade för fyra år sedan. Med tanke på att en liknande händelse har inträffat igen, bör ministeriet för försvar inte bara säga en strikt utredning och bestraffning utan vidta särskilda åtgärder. ”
Den tidigare ledaren för demokratiska partiet Lee Nak-yeon sa på Facebook: ”Det faktum att den avlidne är en soldat och det faktum att organisationen som täckte över händelsen är militären är ännu mer tragiskt.” “Hur kan samma gärningsmannen begå sexuella trakasserier offret igen, och vem jag uppmanar er att avslöja hela sanningen om huruvida du sätta press på offret och vilken typ av trakasserier 풀싸롱 förekommit i andra enheter.”
Gyeonggi guvernör Lee Jae-Myung sade också: ”Den militära måste göra en grundlig och rigorös utredning och förklaring inte bara förövarna, men också av de överordnade som övertalade händelsen och den icke-operation av skadan lättnad systemet. Det är nödvändigt att granska det övergripande skyddssystemet för mänskliga rättigheter i militären, inklusive skadefall, hanteringsförfaranden och resultat. ”
Kang Byung-won, en medlem av Demokratiska partiets högsta råd, insisterade: “Frågan om sexuellt våld och sexuella trakasserier i militären, som förstör mänsklig värdighet och undergräver militärens disciplin, kräver utan tvekan straff motsvarande överföring.”
När det gäller en kvinnlig underofficer i flygvapnet som gjorde en rapport om att hon med våld förolämpades av en högre underofficer tidigare, hävdade den efterlåtna familjen att enheten efter rapporten hade en systematisk förlikning inte bara med berörd person men också med sin pojkvän, som var soldat.
Enligt militära tjänstemän den 31: e förra månaden undersöktes det att sergeant A, en medlem av en enhet i flygvapnet i Seosan, Chungcheongnam-do, våldsamt trakasserades i baksätet i ett fordon av sergeant B, senior officer, i början av mars. På den tiden på grund av den nya corona infektion (COVID-19) situation, var ett förbud mot att dricka och dricka utfärdats, men Sergeant A kunde inte stå emot trycket från Sergeant B ‘måste delta’ känd för att ha varit
Det var bara de två männen i bilen och deras efterträdare, en underofficer, som körde. Sergeant A rapporterade skadan via telefon dagen efter skadan, och två dagar senare gick han på en framställningsledighet i ungefär två månader. Man fann också att begäran gjordes att frivilligt överföra trupper.
I en intervju samma dag insisterade den efterlåtna familjen på att istället för en omedelbar utredning omedelbart efter rapporten organiserades förlikning av enhetens överordnade. Det sägs att inte bara den överordnade överordnade honom för att äta middag istället för den övre rapporten, utan också förlikning om att tänka på medsoldater som bryter mot karantänriktlinjerna. Den efterlåtna familjen hävdade att han till och med kontaktade pojkvännen till Mr. A, som var soldat, och bad honom att övertala honom.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다