Als je het goed vindt, heb je een premie voor een jongere leeftijd

Als we niet weten hoe het werkt of hoe het is om een ​​constante inkomsten te verdienen, zullen we de eigendommen afwijzen en vragen of de financiële instellingen het hebben over de som van hun huizen en auto’s, dus vandaag zullen we kijken naar de lopende richting van de hypotheek die geldig is met de hypotheek.
Het is een pakket van verbruiksgoederen die gemakkelijk worden gebruikt voor ons leven en die waarde verliezen in de loop van de jaren, waarbij de gebruikte waarde wordt verlaagd met een ceremonie van efficiëntie, en de beoordeling van de afstand, storingen en de geschiedenis van het ongeluk wordt geëvalueerd. Dus wanneer u de 폰테크 standaard voor de hypotheek van uw auto hebt opgesteld, verschijnt u in de toonbank.
Verlaat de correlatie tussen nieuwe en gebruikte voertuigen en wordt vervangen door de resterende tranches of onderpand die na het begin van het jaar 2014 zijn vrijgegeven, en moet worden gescheiden met het doel om extra richtingen te bekijken of de tweede rang te bepalen. De periode van bezit is verlaagd vanwege de verandering in de criteria die de afgelopen maanden hadden moeten hebben gehad op een dag, de leeftijd is lager geworden met de geboorte van vóór 1997, de leeftijd is korter dan de leeftijd van de geboorte van 1997. Het moet weg zijn.
Het is niet alleen een voertuig, het is een huis, het is een huis, het is niet erg slecht voor de rit, maar het is een detailkwalificatie.
We moeten eerst kijken naar de omstandigheden die niet overeenkomen. Als u wordt gebruikt als huurder of exploitant, is het moeilijk om te ontsnappen aan uw persoonlijke limiet en als de geschatte waarde minder dan 4 miljoen gewonnen is, dan is de stijging van de bestaande schuldenlast of de recente stijging van de registers in een maand van invloed op het aantal en de grootte.
Als een niet-geïntegreerde outfit zonder rijbeperkingen is standaard, en als een procedure noodzakelijk is, is het mogelijk dat een persoon in een illegale vorm zonder registratie werkt. Dus moet je voorzichtig zijn, omdat de hypotheek van een auto een hogere schuld heeft vanwege de hypotheekinstelling, maar de indicatoren hebben een echte rijbaan van minder dan 200.000 km2 en de ongevallenkracht is minder dan 200.000 km2. Ik sta op het civiel portal van History of de auto, dus ik denk dat we het beter moeten bekijken.
Het is juist dat auto’s aandelen zijn, maar het heeft ook invloed op de CB-score van de auto, dus het is niet noodzakelijk dat de Allcredit (KCB) score meer dan 454 punten blijft, maar het is niet in aanmerking komen voor een reparatie. Als u een salarisactiviteit hebt, is het niet noodzakelijk, maar het is een voordeel van een verhoging of een verlenging van de terugbetalingstermijn voor de beoordeling.
Als u een tijdelijke prijs oplevert en of u geschikt bent, moet u een registratie, rijbewijs, ruggengraat en een foto van het dashboard hebben die niet verloopt tijdens de verlengingsperiode. U kunt een afscherming van de overtredingen instellen, dus u moet de overschrijving van de schilden van de auto vóór de ontvangst bekijken en de afscherming van de afscherming aan die instanties afschaffen.
Omdat de receptie wordt geactiveerd, wordt de receptie zelf gebruikt door web-inkomsten of fax-simplex-berichten, maar moet u de inhoud van de verschillende categorieën controleren, zoals de schuld van de verschillende bedrijven en de leeftijd van het rijden en het denken op de loopafstand, omdat de standaarden van de financiële instelling niet consistent zijn, moeten we de details in kaart brengen om te voorkomen dat ero-uitbraken.
Omdat de manier waarop je wordt geconfronteerd, verhoogt het aantal financiële instellingen dat je betaalt, dus wees voorzichtig met de lopende lopende auto-hypotheekprocedures, zoals het betalen van de faciliteit en het dragen van de faciliteit. Beoordeel tenminste of je kunt registreren en vraag of je persoonlijke informatie kunt beschermen.
Ik zal de echte voorbeelden hieronder bekijken

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다